Je bent hier:

30 jaar TRANS

30 jaar terug was TRANS, onze vloeibare hydrofuge, het eerste product in ons aanbod gevelwaterafstotende producten. Dit gamma breidde snel uit met o.m. TRANS BETON en TRANS KALEI.

TRANS is een kleurloze gevelverdichting. Dit is een kant-en-klare hydrofuge op een oligomeer siloxaan alkyl-alkoxy basis die wordt gebruikt voor een hydrofobe behandeling van poreuze gesteenten. TRANS is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

TRANS BETON is een kleurloze gevelverdichting voor op beton. Dit is een kant-en-klare hydrofuge op een oligomeer siloxaan alkyl-alkoxy basis die wordt gebruikt voor een hydrofobe behandeling van niet poreuze gesteenten, zoals beton.

TRANS KALEI is een kleurloze gevelverdichting voor op kalei. Dit is een kant-en-klare hydrofuge op een oligomeer siloxaan alkyl-alkoxy basis die wordt gebruikt voor een hydrofobe behandeling van niet poreuze gesteenten, zoals kalei.

TRANS SILEX is een kleurloze gevelverdichting voor op silexbeton. Dit is een kant-en-klare hydrofuge op een oligomeer siloxaan alkyl-alkoxy basis die wordt gebruikt voor een hydrofobe behandeling van niet poreuze gesteenten, zoals silexbeton.

TRANS SILAAN is een kleurloze gevelverdichting op silaanbasis. Dit is een kant-en-klare hydrofuge op basis van diverse hoogwaardige silanen. Dit product wordt gebruikt voor het behandelen van weinig poreuze steenachtige ondergronden. TRANS SILAAN is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

TRANS SILAAN VH is een kleurloze gevelverdichting op silaanbasis met een verharder. TRANS SILAAN VH is een kant-en-klare hydrofuge op basis van diverse hoogwaardige silanen met extra toevoeging van een verharder. Dit product wordt gebruikt voor het behandelen van weinig poreuze steenachtige ondergronden. TRANS SILAAN VH is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

TRANS WB is een kleurloze gevelverdichting op waterbasis. Dit is een milieuvriendelijk, water gedragen, kleurloos gevelverdichtingsproduct voor op steenachtige ondergronden. Dit product vormt een volledige waterafstotende en tevens ademende laag. TRANS WB is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

Joost Salenbien
Zaakvoerder Joan Products