Je bent hier:

30 jaar FRONT FL-S - FRONT GW - CALCEVE - FRONT ZOV

Onze (gevel)reinigingsproducten zijn al 30 jaar een vaste waarde in ons gamma producten: gaande van FRONT FL-S – een sterk zuur gevelreinigingsproduct op fluorwaterstofbasis –, tot FRONT GW – een dieptereiniger –, CALCEVE – een industriële kalk- en cementverwijderaar –, FRONT ZOV – een wateroplosbare olie- en vetverwijderaar –, etc.

FRONT FL-S is een sterk zure gevelreiniger op fluorwaterstofbasis. Dit product verwijdert snel hardnekkige vervuilingen op zuurbestendige gevels en steensoorten, cementsluier, roestvlekken, verkeersvuil, industriële neerslag, zouten, watersteen, kalk, chemische stoffen, bepaalde verkleuringen, salpeteruitvloeiingen… Het kan worden toegepast op graniet, baksteen, kalkarme zandsteen, basaltlava en leisteen. Dit product is niet geschikt voor kalkrijke steensoorten, glazuur, metalen, aluminium en gepolijst steen. Opgelet: glas wordt aangetast.

FRONT GW is een dieptereiniger die tegelpaden, grafzerken, muren, daken, opritten… reinigt. Dit product moet altijd verdund worden toegepast en is volledig zelfwerkend. Het tast geen glas, kunststof, zink, metaal, aluminium, latexverf en lak aan.

CALCEVE is een industriële kalk- en cementverwijderaar. Dit product is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Het bestaat uit een combinatie van minerale zuren verrijkt met corrosie-inhibitoren ter bescherming van het te behandelen oppervlak. Glas wordt in géén geval aangetast!

FRONT ZOV is een sterk alkalisch, wateroplosbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van zware verontreinigingen bestaande uit vet, olie, verkeersvuil en rookaanslag van opleggers, vracht- en tankwagens, landbouwwerktuigen, etc. FRONT ZOV verbreekt de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag om de behandelde oppervlakken als vernieuwd te maken. Dit product bezit ongeëvenaarde, oplossende eigenschappen en een opzienbarende breedspectrumwerking. FRONT ZOV is bovendien snelwerkend en vergt weinig arbeidsuren.

FRONT FAVO is een sterk alkalische ontvetter en verwijdert verkeersvuil, straatvuil, statische en atmosferische vervuilingen en industriële neerslag zonder schrobben. Het breekt de moleculaire structuur van de vuil- en vetaanslag af.

FRONT SAG is een sterk alkalische gevelreiniger of ontvetter met een buitengewoon indringende en reinigingsfactor.

GLUE CLEAN is een lijmoplosser of -verwijderaar. Dit is een kant-en-klaar product om diverse lijmsoorten, verven en anti-graffiti verven te verwijderen.

SUN CLEAN is een alkalisch, wateroplosbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van verontreinigingen bestaande uit vet, olie, verkeersvuil en rookaanslag op zonnepanelen. SUN CLEAN verbreekt de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag om de behandelde oppervlakken als vernieuwd te maken. Dit product bezit ongeëvenaarde, oplossende eigenschappen. SUNCLEAN is bovendien snelwerkend en vergt weinig arbeidsuren.

Joost Salenbien
Zaakvoerder Joan Products