Je bent hier:

30 jaar PLAST 50 – RAP – KOL 125 – KOL 100 – DECOF

30 jaar terug waren PLAST 50, RAP en KOL 125 de eerste producten in ons gamma kelderdichtingsproducten. De producten KOL 100 en DECOF worden in diverse algemene toepassingen gebruikt. Met hun groeiend succes zijn deze producten nog steeds vaste waarden in ons aanbod.

PLAST 50 is een super hechtings- en kelderdichtingsproduct. Dit product is een waterige polymeerdispersie op basis van acrylzuurester en styreen. Met dit product bekomt men een zeer goede verwerking en hechting én een uitstekende waterdichtheid van de mortel of beton.

RAP is een snelcement dat droog is in 2,5 minuten.

KOL 125 is een waterdichtingsproduct dat wordt gebruikt voor het afdichten van beton en mortel, alsook voor het hydrofoberen van mortel- en betonoppervlakken.

KOL 100 is een mortelolie, luchtbelvormer. Dit product laat toe te werken met magere zanden om zo een plastische en malse mortel of beton te bekomen.

DECOF is een minerale ontkistingsolie toepasbaar op houten of ijzeren bekistingen, schilhout- of kunststofplaten. Dit product verwijdert iedere aanhechting van beton of cementhuid op de behandelde oppervlakken.

Joost Salenbien
Zaakvoerder Joan Products