Je bent hier:

30 jaar KOL 130 S 1/9 - KOL 130 S 1/9 TM - KOL 130 B

Naast ons aanbod renovatieproducten beschikken wij al 30 jaar over een toonaangevend gamma grondeerproducten voor stukadoors. Belangrijke basisproducten zijn de grondeerproducten KOL 130 S 1/9 en KOL 130 S 1/9 TM en de hechtingslaag KOL 130 B.

KOL 130 S 1/9 is een te verdunnen grondeermiddel, uitsluitend toe te passen op sterk zuigende gebakken snelbouwstenen en gebakken gewelven. Dit product is ook toepasbaar op Ytong, silicaatsteen en gelijmde snelbouwstenen (vraag vooraf ons toepassingsadvies). Dit product wordt gebruikt om de zuigkracht van de steen te verminderen of af te remmen voor men gaat bepleisteren. Nooit toepassen op cementgebonden ondergronden, zoals beton, etc.

KOL 130 S 1/9 TM is een te verdunnen grondeermiddel, uitsluitend toe te passen op sterk zuigende gebakken snelbouwstenen, gebakken gewelven en gelijmde snelbouwstenen (vraag vooraf ons toepassingsadvies). Dit product wordt gebruikt om de zuigkracht van de steen te verminderen of af te remmen voor men gaat bepleisteren. Nooit toepassen op cementgebonden ondergronden, zoals beton, etc.

KOL 130 B is een kant-en-klare hechtingslaag voor gipsgebaseerde mortels en pleisterwerk voor toepassing op beton, cementgebonden ondergronden, oude bakstenen en oud, solide pleisterwerk.

SALT CLEAN is een zeer efficiƫnt kleurloos product voor het neutraliseren, ontbinden en verwijderen van wateroplosbare zouten in het aangetaste metselwerk.

ZOUTBESTENDIG CEMENTEERMEMBRAAN is een zout- en roetbestendig cementeermembraan. Dit membraan is een soepele LDPE-folie waarop langs beide kanten een wapeningsnet is aangebracht. Dit gebruikt men om zouten, nitraten en roet tegen te houden. Opgelet: dit membraan wordt niet toegepast als vochtwerend scherm.

Joost Salenbien
Zaakvoerder Joan Products